Hvordan kan drikkevannet bli bedre?

Har du lagt merke til at du drikker mindre og mindre vann fra springen, fordi du ikke liker smaken på drikkevannet eller fordi du synes at vannet ditt er kjedelig?

En god løsning for å få lyst til å drikke mer vann, er rett og slett å rense vannet.

Det finnes mange forskjellige vannrens-alternativer, fra de rimeligste (med for eksempel et kullfilter), til de mer avanserte, mer kostbare anleggene, med membran og filtere før og etter denne.

Start for eksempel med den billigste løsningen aller først: Astra Vannfilterkanne

Denne vannfilterkannen har et kombinert partikkel- og kullfilter, som gjør at vannet blir enkelt å drikke. Dessuten er denne vannfilterkannen også fin å ha med på hytta, i bobilen/campingvogna eller i båten – spesielt hvis du har kjøleskap der.

Vil du ha noe som er enda mer mobilt, som du kan ta med deg på tur – på korte eller lengre reiser over alt i verden? Da foreslår vi at du ser nærmere på GRAYL Vannfilterflaske, enten en GeoPress Purifier (710 ml) eller en Ultralight Compact Purifier (473 ml). GRAYL vannfilterflaskene har et innebygget filtersystem, som blant annet fjerner bakterier, virus og parasitter fra vannet (som ofte kan være et problem andre steder i verden).

Er du innstilt på å investere litt mer for å få skikkelig bra kvalitet på drikkevannet ditt hjemme, anbefaler vi først og fremst en omvendt osmose vannrenser. Omvendt osmose er en mekanisk filtreringsteknikk som renser vannet helt uten bruk av kjemikalier.

Fordeler med å rense vannet:

– Trygt vann som smaker friskt og godt

– Kortreist vann rett fra din egen kran

– Renset vann gjør det lettere for hele familien å drikke mer vann

Er du fortsatt usikker på hva slags type vannrenser som vil passe best for deg?

Ta kontakt med vannmannen vår:

Jan Rakke-Friberg på direktetelefon 905 81 467

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *